7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

İtfaiye araçları tatbikatla tanıtıldı

Yozgat Belediyesi tarafından alınan 2 itfaiye aracı yapılan tatbikatla tanıtıldı.

İtfaiye Müdürlüğü önünde düzenlenen araç tanıtım törenine Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Zekeriya Avşar, mahalle muhtarları ve belediye personeli katıldı.

Belediye İtfaiye Müdürü Eyüp Albayrak, son 4 yıl içerisinde araç modernizasyonunun başladığını belirterek, "Son 4 yıl içerisinde 5 araç alınmış ve araç sayımız 10’a çıkarılırken, 26 olan personel sayımızda 41'e yükseltilmiştir" dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ise, göreve başladıklarında itfaiyenin 4-5 katlı binalara dahi ulaşmayan araçlarla yangınlara müdahale etmeye çalıştıklarını belirterek, "Göreve geldikten sonra kullanılabilir araçlarımızın modernizasyonu yaptırarak ve eksik olan araçlarımızdan da yenilerini alarak itfaiye makine parkını geliştirdik. Bugün iki aracımız daha hizmete sunuluyor. İnşallah yangın çıkmaz, ama müdürlüğümüz bugün 12-13 katlı binalara yetişebilecek merdivene sahip, doğal gaz ve diğer sıvı yakıt türlerine müdahale edebilecek teçhizata ve araca sahiptir. Yeni araçlarımız hayırlı uğurlu olsun" dedi

Daha sonra yeni alınan itfaiye araçları düzenlenen yangın tatbikatıyla tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 16:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?