7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

İtfaiyecilerden Çiçek ve Başer'e ziyaret

Yozgat Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürü Eyüp Albayrak ve beraberindeki itfaiye erleri, 'İtfaiyeciler Haftası' dolayısıyla Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret etti.

İtfaiyecileri makamında kabul eden Vali Çiçek, onların haftasını kutladı. Vali Çiçek, itfaiye ekiplerinin bir yangın esnasında canla başla çalıştıklarını belirterek, "İtfaiye ekiplerimiz ister şehir merkezi isterse köylerde olsun çıkan yangına zamanında müdahale ediyor ve en az zararla yangının söndürülmesini sağlıyor. Bu şekilde canla başla çalıştığınız için sizleri kutluyorum" dedi.

İtfaiye erleri daha sonra Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamında ziyaret ederek, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. İtfaiye personelinin İtfaiyeciler Haftası'nı kutlayan Başkan Başer, "İlimizde çok ciddi bir yangın ve felaket olmamıştır. İnşallah bunda sonra da olmaz. Olduğunda da bunu en az zararla atlatabilmek için belediyemiz ciddi anlamda, hem makine parkı hem de personel yönünde İtfaiye Müdürlüğü'nü geliştirmiştir. İtfaiye Müdürlüğümüz ilimizde şuanda doğalgaz başta olmak üzere çıkacak tüm yangın türlerine müdahale edecek ekipmana sahiptir" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:44:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?