7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

İzzettin Sevgili Yozgat'a veda etti

İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Yozgat Vali Yardımcılığı görevinden Kozan Kaymakamlığı’na atanan İzzettin Sevgili Yozgat'a veda etti.

Valilik önünde düzenlenen uğurlama törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Hüseyin Konak, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşan Sevgili, Yozgat'ta 5 yıldır yaptığı vali yardımcılığı görevinden Adana'nın Kozan Kaymakamlığı’na atandığını söyledi. Sevgili, "Yozgat'ta kaldığımız süre içerisinde, Yozgat halkına en iyi hizmeti yapmaya çalıştım. Burada kaldığım süre içerisinde Yozgat'ın ekmeğini yedim, suyunu içtim, buradan çok iyi duygularla ayrılıyorum. Çalışmalar esnasında, Valimiz Amir Çiçek, Belediye Başkanımız Yusuf Başer olmak üzere herkesin desteğini aldım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, herkese sağlıklı başarılı günler diliyorum. Herkesin hakkını helal etmesini istiyorum" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:24:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yozgatlı IP: 85.105.120.xxx Tarih : 20.08.2008 17:34:32

Sayın Vali Yardımcımız İzzetin Sevgili'nin Yozgattan ayrılışı Yozgat için bir kayıp Yozgatlılar için ise üzütü kaynağı olmuştur. Yozgata uzun yıllar hizmet eden ve hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacak olan Sayın İzzettin Sevgili'ye yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Yozgat sizi asla unutmayacak.....