7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Jandarma şehit ailelerini unutmadı!

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubaylar, Ramazan Bayramı dolayısıyla kentte bulunan tüm şehit yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubaylar Ramazan Bayramı dolayısıyla, yasadışı PKK terör örgütü üyeleriyle mücadelede şehit düşen askerlerin anne ve babalarını evlerinde ziyaret ederek bayramını kutladılar.

1997 yılında da şehit düşen Jandarma Er Salih Ekici'nin babası Yaşar Ekici, yapılan ziyaretlerden çok büyük memnunluk duyduğunu belirterek, kendilerini ziyarete gelen komutanlara teşekkür etti. Artık şehitler gelmesin diyen Ekici, "Gelinler dul, çocuklar yetim kalmasın" dedi.

1992 yılında şehit düşen Jandarma Er Tuncay Karaca'nın Babası Fikri Karaca ve annesi, yapılan ziyaretlerden çok büyük memnunluk duyduklarını belirterek, "Gelen askerleri kendi çocuğumuz olarak görüyoruz. Askerlerimiz bizleri unutmasın" dedi.

Şehit yakınlarını ziyarete gelen komutanlar, şehitlerin tüm Türkiye'nin şehidi olduğunu ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin her zaman şehit yakınlarının yanında olduklarını belirterek, "Bizlerde sizlerin bir evladıyız. Bizler her zaman sizlerin yanındayız" diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 16:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?