5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Jandarmadan zehir tacirlerine darbe

Yozgat Merkez Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonda, 7.5 kilogram toz ve kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yozgat merkeze bağlı Kale Köyü’nde Fikret A. (34) isimli şahsın yasa dışı olarak hint keneviri yetiştirip esrar olarak sattığı ihbarını alan Yozgat Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri, alıcı kılığında Fikret A. ile temasa geçti. Jandarma ekiplerine toz ve kubar olarak 7.5 kilogram esrar satmaya çalışan Fikret A., yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Köye hint kenevirini esrara dönüştüren bir atölye kuran Fikret A.’nın, daha önce Baltasarılar Köyü’nden Dursun Ç. ve Adem Ç.’ye 60 kilogram olduğu tahmin edilen 6 çuval esrar sattığı, onlarında, Çorum Sungurlu’da piyasaya sürdüğü öğrenildi. 2 çuval esrarın da Yozgat merkezde Ali Rıza S. ve Özgür U.’ya satıldığının belirlenmesi üzerine jandarma, Dursun Ç., Adem Ç., Ali Rıza S. ve Özgür U.’yu gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada ise, biri el yapımı olmak üzere ruhsatsız 2 tabanca ile 1 av tüfeği ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 17:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?