30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Kadınlar sporla zayıflayacak

YOZGAT'TA OBEZ KADINLAR SPOR YAPARAK ZAYIFLAYACAK

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü ve Yozgat Belediyesi'nin, başlatmış oldukları obezite ile mücadele çalışması kapsamında kilolu kadınlar spor yaparak zayıflayacak.

Yozgat Celal Atik Spor Salonunda başlatılan ve beden eğitimi öğretmenleri nezaretinde yapılacak olan sporla zayıflama programına ev kadınları yoğun ilgi gösterdi. Açılışa katılan Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, il sağlık müdürlüğü ve belediyenin ortaklaşa yürüttüğü obeziteyle mücadele kapsamında ev hanımlarına spor imkanı sağladıklarını belirterek, "belediye olarak bizler daha önce park ve bahçelere yürüyüş alanlarının yanı halkımızın spor yapmaları için kondisyon aletleri yerleştirdik. Şimdi ise spor salonunda hoca nezaretinde ev hanımlarına spor yapma imkanı sağladık" dedi.

İlk gün olmasına rağmen spora ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Belediye Başkanı Başer, "ilk gün 90 bayan spor yapmak için salona geldi, bu da bizleri mutlu etti. Belediye olarak daha öncede çocuklarımız için gençlik spor il müdürlüğü ile yaz okulları çalışması yapmıştık. İnşallah bundan sonrada bu tür çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda bize destek veren il sağlık müdürlüğümüze, hocalarımıza, spor salonundan yararlanma imkanı sunan gençlik spor il müdürlüğümüze ve spor yaptıran hocalarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YOZGAT'TA OBEZ KADINLAR SPOR YAPARAK ZAYIFLAYACAK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 16:55:00
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 15:01:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?