6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Kanalizasyon inşaatı start aldı

Yozgat Belediyesi, Toki, Yeni Sanayi Sitesi ve Fen Lisesi'ne hizmet verecek kısmı kanalizasyon kolektör inşaatının temeli düzenlenen törenle attı.

Yeni Sanayi Sitesi yanında düzenlenen temel atma törenine, Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, daire müdürleri, AK Parti İl Başkanı Zekeriya Avşar, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Yusuf Başer, 29 Mart seçimlerinde Mahalli İdare Seçimleri sonucunda Yozgat halkının kendisine yüzde 57'lik oy oranıyla devam kararı verdiğini belirterek, "Bu karar bizim sorumluluğumuzu bir kat daha artırmıştır. Bugünkü temelini attığımız kanalizasyon kolektör inşaatı ile birlikte 29 kilometre kanalizasyon hattı yapıcağız" dedi.

Ardından söz alan Vali Amir Çiçek, şehirlerde altyapının çok önemli olduğunu dile getirerek, "Bir şehrin altyapısı yoksa, üstü ne olursa olsun şehir değildir. Yozgat artık çile çekmeyecektir. 3 yıla yakın bir süredir burada valilik yapmaktayım. Belediyemizin her yatırımında yanında bulundum. Altyapıya büyük ağırlık veriliyor. Yozgat'ta güzel bir hamle yapıldı ve gelişiyor" diye konuştu.

Programın sonunda kurban kesilerek dualarla kanalizasyon hattı inşaatı için ilk çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 21:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?