5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Kanalizasyon sorunu çözülüyor

SARIKAYA'DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Yozgat'ın Sarıkaya İlçe Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, ilçeye hizmetlerin artarak devam ettiğini söyledi.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve kanalizasyon çalışmalarının başladığını belirterek,"Kanalizasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2004 yılından beri devam edilen kanalizasyon çalışmalarının toplamı 55 km oldu. Geçtiğimiz yıl yarım kalan çalışmalarımızı bu yıl tamamlayacağız. Bu yıl şuana kadar 3 kilometre kanalizasyon çalışması yaptık" dedi.

Yıldırım Beyazıt, Battalgazi ve Yenidoğan mahallelerinde kanalizasyon çalışmalarının başladığını ifade eden Erbir, "Yer altına yapılan çalışmalar, yer üstüne yapılan hizmetlerimiz gibi dikkat çekmeyebilir. Ancak altyapı hizmetleri çok önemli hizmetlerdir. Yenidoğan Mahallesinde 3 kilometre kanalizasyon şebekesi yenileniyor ve 150 evin kanalizasyon sorunu ortadan kaldırılmıştır. Belediye olarak öncelikli hedefimiz vatandaş memnuniyetidir. Dolayısıyla alt yapı ve kanalizasyonu olmayan mahalle ve sokaklarımızın bu sorunlarını en aza indirmek için belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Kanalizasyon şebekesi döşenen Yenidoğan Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı belediye başkanı Erbir'e teşekkür ederek, " Belediyemizin yapmış olduğu kanalizasyon çalışmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Yıllardır yaptığımız bütün müracaatlara rağmen bu sorunumuz bir türlü çözülmemiştir. Yıların vermiş olduğu bu sıkıntıdan bizi kurtaran başta Belediye Başkanımız Ali Osman Erbir ve emeği geçen bütün personele teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2010 Perşembe 17:22:05
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 19:29:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?