5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Kar, tamircilerin yüzünü güldürdü

YOZGAT'TA KAR YAĞIŞI OTO TAMİRCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Yozgat'ta etkili olan kar yağışının ardından meydana gelen onlarca trafik kazası sanayi esnafının yüzünü güldürdü.

Yozgat'ta kar yağışının ardından meydana gelen onlarca trafik kazasında, can kaybı olmaması sevindirirken, araçlarda meydana gelen maddi hasar sanayi esnafının işlerini artırdı.

Kaza yapan araçlar sabah erken saatlerden itibaren araçlarını sanayiye çekmeye başladı. Turgay Karadavut isimli oto kaporta ustası, kar yağışıyla birlikte kazaların arttığını belirterek, "Sürücüler kara tedbirsiz yakalandı, kar lastiklerini takmadan yola çıkınca çok sayıda kaza oldu. Biz hiçbir zaman kazaların olmasını istemiyiz. Ancak kazalar olunca da bizim işlerimiz artıyor. Bizde evimizi yaptığımız bu işlerle geçindiriyoruz" dedi.

Sadet Tan'da dün akşamdan itibaren kazaların yoğunlaştığını belirterek, "Gece havanın çok soğuması dolayısıyla yollar buzlandı, tedbirsiz yola çıkan bir çok sürücü kaza yaptı. Kazalar olunca da sanayi esnafının işi arttı" diye konuştu.

Hasan Duygu isimli tamircide, kar yağıp havaların soğumasıyla birlikte kışlık bakımını yaptırmayan sürücülerin sanayiye akın ettiğini belirterek, "Sürücüler araçların donmaması için antifriz alıyor, yağ değiştirip, cam sileceklerini yaptırıyor. Bu günlerde işlerimiz biraz daha arttı" şeklinde konuştu.

YOZGAT'TA KAR YAĞIŞI OTO TAMİRCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
YOZGAT'TA KAR YAĞIŞI OTO TAMİRCİLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 16:36:04
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 18:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?