8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Kar yağışı sıkıntı yaratmadı

Yozgat Valisi Amir Çiçek, kış tedbirlerini daha önceden aldıklarını belirterek, iki gündür devam eden kar yağışında herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, valilik olarak kış tedbirlerini daha önceden alıp, olabilecek sorunlara karşı tedbirli olduklarını belirtti.

Vali Çiçek, "Kışın en çok yaşanan sıkıntıların başında kar yağışıyla birlikte yolların trafiğe kapanmasıdır. İki gündür yağan kar yağışında karayolları ekipleri, ana güzergahların ulaşıma kapanmaması için sürekli hareket halinde olup, kar temizleme çalışmaları yaparak yollarımızı trafiğe açık tutmuştur. Köy yollarında ise İl Özel İdare'ye bağlı ekiplerimiz, ilçelerde ise kaymakamlıkların kontrolünde kapanan köy yolları kısa sürede açılmıştır. Şuan 1-2 köy dışında ulaşıma kapalı yolumuz kalmamıştır. Kapalı köy yollarımızda en kısa zamanda hizmete açılacaktır" dedi.

Kış tedbirleri içerisinde tüm kurumların görevlerinin belirlendiğini ifade eden Vali Çiçek, "ÇEDAŞ,Telekom ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerimizde kurumlarıyla ilgili sorunları çözümleyecek. Şu ana kadar kurumlarla ilgili bir sorun ve sıkıntı getirecek bir olay yaşanmamıştır. Bundan sonrada inşallah yaşanmaz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 17:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?