5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Karakucak Güreşleri'ne 'ÖSS' engeli

Yozgat’ta yapılması planlanan Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası müsabakaları, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) nedeniyle ertelendi. Yozgat Şehir Stadı’nda, 81 ilin genç güreşçilerinin katılımıyla yapılması planlanan Gençler Karakucak Türkiye Şampiyonası’na ev sahibi Yozgat ve Tokat Turhal Şekerspor Kulübü 7 güreşçiyle katıldı.

Diğer illerden gelecek olan genç güreşçilerin büyük çoğunluğunun yarın yapılacak ÖSS’ye girecek olması nedeniyle, müsabakaya katılmadıkları belirtildi.

Öte yandan, Güreş Federasyonu Asbaşkanı Ercan Yıldız, güreşlerin, katılması gereken takımların gelememesi nedeniyle yapılamadığını belirterek, ’’Şampiyona, ileri bir tarihte tekrar yapılacak’’ dedi.

Şampiyonanın ertelenmesi üzerine, müsabakalara katılmak üzere stada gelen Turhal Şekerspor ile Yozgatlı güreşçiler gösteri maçı yaptı.

Güreş müsabakasına katılması gereken kulüp yetkililerinin, organizasyon komitesine, ’’Şampiyonanın yapıldığı tarihte ÖSS olması ve birçok sporcunun bu sınava giremesi nedeniyle şampiyonaya katılamayacağız’’ şeklinde açıklama yaptıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 19:28:03
Güncelleme :22 Haziran 2005 Çarşamba 11:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?