5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Karamehmet'ten Yozgat'a yatırım atağı

Ülkemizin önde gelen işadamlarından Mehmet Emin KARAMEHMET, ilimize gelerek Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu. Valimiz sayın Gökhan SÖZER, Yozgat Milletvekili Mehmet ÇİÇEK, Belediye Başkanı Ali AÇIKGÖZ ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci ŞAHİN’le birlikte bölgede incelemelerde bulunan KARAMEHMET, Yozgat’a yatırım konusunda çalışmalar yaptığını söyledi.

Vali SÖZER, Başkent Ankara’ya 200 Km uzaklıktaki bölgenin, bin 500 dekar alana sahip olduğunu ve 20 firmanın faaliyetini sürdürdüğünü; bununla birlikte bin 500 kişinin istihdam edildiğini belirterek "İşadamı sayın KARAMEHMET’in, Yozgat’a yatırım yapması durumunda, hiç bir alt yapı sorununun olmayacağını ve bütün imkanların seferber edileceğini" söyledi.
Çukurova Holding sahibi Mehmet Emin KARAMEHMET ise, "Telekominikasyon alanında, concenter sistemi kurmak istiyoruz. Bu yatırımın gerçekleşmesi halinde 250-400 kişiye istihdam imkanı sağlanacaktır. Bu yatırım için de Yozgat veya Eskişehir"i düşünüyoruz. Bu nedenle, incelemelerde bulunmak üzere Yozgat’a geldim" diye konuştu.
Vali SÖZER ve İşadamı KARAMEHMET, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Yimteks Fabrikası başta olmak üzere bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Hakkı Yurtlu/YOZGAT
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2003 Çarşamba 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 18:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?