5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Kaymakamlık personeline seminer

YOZGAT'TA KAYMAKAMLIKLARDA GÖREVLİ  PERSONEL AB FONLARI İÇİN SEMİNERE ALINDI

Yozgat Valiliği, AB Fonlarından daha etkin bir şekilde faydalanılmasını sağlamak amacıyla kaymakamlıklarda görevli ilgili personellere, proje hazırlama konusunda 4 günlük bir seminer düzenledi.

Yozgat Valiliği Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezinde düzenlenen seminere Akdağmadeni, Boğazlıyan, Çekerek ve Sarıkaya Kaymakamlıklarında görevli personel ile 4 kaymakam adayı katıldı.

 Yozgat Valiliği Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezinden sorumlu Vali Yardımcısı Erdoğan Turan Ermiş, Valilik Proje Ugulama ve Koordinasyon Merkezi tarafından, ilçe kaymakamlıkları bünyesinde grevli bulunan ilgili personellere, AB Fonlarının etkin kullanımı konusunda, Proje Yönetim Döngüsü eğitimi semineri düzenlediklerini belirterek, "Daha öncede birkaç tane kaymakamlık personelini seminere almıştık, şimdi ise Akdağmadeni, Boğazlıyan, Çekerek ve Sarıkaya Kaymakamlık personeli seminere alındı. 15 Mart'ta ise Aydıncık, Çayıralan, Çandır, Kadışehri ve Yenifakılı kaymakamlık personelini seminere alacağız. Amacımız, AB fonlarından daha etkin yararlanabilecek, eksiksiz, kabul edilebilir projeler hazırlanmasını sağlamak. Proje hazırlanması konusunda kurumlarımıza her türlü desteği veren valilik proje merkezimiz, bundan sonrada yine desteğini sürdürecek" diye konuştu.

YOZGAT'TA KAYMAKAMLIKLARDA GÖREVLİ  PERSONEL AB FONLARI İÇİN SEMİNERE ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 15:55:03
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 17:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?