5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Kaymakamlıktan yaz tedbiri

BOĞAZLIYAN KAYMAKAMLIĞI ASAYİŞ YÖNÜNDEN YAZ TEDBİRLERİNİ ALDI

Yozgat'ın Boğazlıyan Kaymakamı Osman Kıvanç başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş Toplantısı'nda ilçe genelinde asayiş konusunda yaz aylarına yönelik tedbirler görüşüldü.

Boğazlıyan Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ferdi Günüç ve İlçe Emniyet Müdürü Koray Aslan katıldı. Boğazlıyan'ın genel anlamda asayiş açısından huzurlu bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Kıvanç, "Jandarma ve emniyet birimlerimizle yaz aylarına yönelik asayiş tedbirleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Hedefimiz ilçe halkının huzur ve güvenliğinin en üst düzeyde sağlamaktır" dedi.

Köy ve kasabalarda trafo hırsızlığı, ilçe merkezinde de ev ve işyeri hırsızlıklarının önlenmesi ve sağlıklı bir trafik akışının sağlanması noktasında İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ferdi Günüç ve İlçe Emniyet Müdürü Koray Aslan, aldıkları tedbirler hakkında bilgi verdi. Trafo hırsızlığı ve dilenci kılığında başka şehirlerden hırsızlık amacıyla gelen kişiler konusunda köy ve mahalle muhtarları aracılığıyla sık sık halkın uyarılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Trafik konusunda da sürücülerin yaz ayarlıyla birlikte artan araç yoğunluğunu unutmadan çok dikkatli biçimde seyretmeleri istendi. Özellikle kavşaklarda acele etmeden, son derece dikkatli bir biçimde geçilmesi uyarısında bulunuldu. Asayiş Toplantısı'nda, geçen hafta içerisinde Atatürk Yolu 18. kilometrede bir kamyonetin koyun sürüsüne dalması sonucu yaklaşık 20 hayvanın telef olduğu kaza da gündeme geldi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 12:42:04
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 17:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?