5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Kent protokolü bayramlaştı

YOZGAT'TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Yozgat Valiliği, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir bayramlaşma programı düzenledi.

Yozgat Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine Yozgat Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti, MHP ve CHP il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Referandum öncesi parti temsilcilerinin bir araya gelip bayramlaşıp, referandum şakaları yapmaları ve samimi davranışları örnek bir tablo oluşturdu.

Yozgat Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, tüm katılımcılarla tek tek tokalaşıp bayramlaştı. Vali Necati Şentürk, Bayramlarımız, milli ve manevi değerlerimizin gelişmesine, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve saygı ruhunun güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın tesisine katkılar sağlayan müstesna günler olduğunu söyledi. Vali Şentür, Pazar günü referandum yapılacağını belirterek, bayram ve referandumun kazasız belasız, kimsenin burnu dahi kanamadan tamamlanması temennisinde bulundu.

Bayramlaşma programının ardından Vali Necati Şentürk ve berberindekiler, Devlet Hastanesine yatan hastaları, İl Jandarma Komutanlığında görevli askerleri, Huzur Evinde barınan yaşlıları ve Çocuk Yuvasındaki çocukları ziyaret edilerek tek tek bayramları kutlandı.

YOZGAT'TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
YOZGAT'TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2010 Perşembe 12:28:04
Güncelleme :9 Eylül 2010 Perşembe 12:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?