5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Kız öğrencilere ergenlik semineri

KIZ ÖĞRENCİLERE 'ERGENLİK DÖNEMİ' SEMİNERİ

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde ilköğretim 6 ve 7.sınıftaki kız öğrencilere ve annelerine 'Ergenlik Dönemi Değişim' semineri verildi.

Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demir, Milli Eğitim Bakanlığı ve Procter Camble Tüketim Malları A.Ş tarafından hazırlanan Ergenlik Dönemi Değişim Projesi (ERDEP) kapsamında ilköğretim 6 ve 7.sınıftaki kız öğrencilere ve annelerine yönelik 'Ergenlik Dönemi Değişim' semineri verildiğini söyledi.

Seminerde anne ve babaların, öğretmen ve okul yöneticilerinin çocukların ergenlik dönemine girerken bedensel, ruhsal ve sosyal ilişkilerinin ne olduğunun bilinmesi ve bu dönemde karşılaşılan sorunların sağlıklı, bilinçli ve mutlu bir şekilde çözülmesi için atılması gereken adımların doğru bir şekilde öğretilmesinin hedeflendiğini dile getiren Demir, seminere 650 öğrencinin katıldığını kaydetti.

Barbaros İlköğretim Okulu'nda düzenlenen seminere katılan veliler, yapılan bilgilendirmeden memnun olduklarını, bu tür seminerlerin bundan sonra da devam etmesini istediklerini ifade etti.

KIZ ÖĞRENCİLERE 'ERGENLİK DÖNEMİ' SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 18:17:03
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 19:39:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?