8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Kızılay, Yozgat'a hastane hazırlığında

Kızılay Yozgat Şube Başkanı Yusuf Başer, Kızılay Genel Başkanlığı'nın Yozgat'a bir hastane yapılması yönünde çalışmalarının bulunduğunu söyledi.

Kızılay Yozgat Şube Başkanı Yusuf Başer, hastane için arsa arayışları içerisinde olduklarını ve belediyeden arsa talep ettiklerini belirterek, "Belediye başkanımız Yusuf Başer ve meclis üyeleri Kızılay Hastanesi için arasa arayışlarına başladı. Bize şu anda iki arsa gösterdiler. Hangisinin daha uygun olacağı yönünde araştırma yapıyoruz" dedi.

Yapılacak hastanenin Yozgat'ın ihtiyacına cevap verecek, ulaşımı kolay bir yere yapılmasını istediklerine değinen Kızılay Şube Başkanı Başer, "Kızılay'ın Yozgat'ta daha faal hale getirmek istiyoruz. Bunun için Kızılay'a ait bir arsaya idari bina ve kan merkezi yapılması için çalışma başlattık. 2008 Yılı sonu itibariyle hem hastanenin hem de kan merkezi ve idari binanın hizmete açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'de Kızalay'a hastane için arsa tahsis edilmesi yönünde imar müdürlüğünün çalıştığını ve iki arsa belirlediklerine değinerek, "Belediye olarak kamuya hizmet verecek her konuda bize düşen görevi yapmaya hazırız. Kızılay Derneği bizden hastane için arsa istedi. Bizde hastane yapmaya en uygun arsayı vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 14:28:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yakup Özbek IP: 88.254.204.xxx Tarih : 25.02.2008 00:34:03

Arsayla inşaatla filan uğraşmaya ne gerek var.2 milyon YTL ye Yozgatın en güzel yerinde hastane olmaya müsait komple bina verelim.Mail yoluyla görüşülerek detaylar için buluşabiliriz.selamlar...