7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiler

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, Valilik tarafından kurulan Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat'ın Sosyal ve Ekonomik yönden gelişimine katkı sağlamak için bu proje merkezini kurduklarını belirterek, "Yozgat'a gelecek yatırımcılara buradan danışmanlık hizmeti verilecek, yatırımcıya her türlü kolaylık sağlanacak. Ayrıca Avrupa Birliği Fonlarından yararlanmak için hazırlanan projelere burada teknik destek verilecek" dedi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun ise, Yozgat'ta oluşturulan Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezinin örnek bir çalışma olduğunu belirterek, "Burada yapılan çalışmaların Ankara'dan da mutlaka desteklenmesi gerekir. Milletvekilleri olarak burada yapılan çalışmalara elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız" dedi.

Ziyaret sırasında Proje Uygulama ve Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Vali Yardımcısı Latif Memiş Milletvekili Osman Coşkun, Vali Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'e, proje koordinasyon merkezi hakkında brifing verdi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 09:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?