30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Kurtlara yem olacaklardı!

Yozgat'ta önceki gün yağan kar nedeniyle dağlarda yiyecek bulmakta sorun yaşayan kurtlar, elektrik arızasına giden ÇEDAŞ görevlilerine saldırdı.

Merkeze bağlı Divanlı köyü yakınlarında elektrik arızasını tamir etmeye giden 4 ÇEDAŞ görevlisi, kurt sürüsünün saldırısına uğradı. Kurtları görünce görevlilerden 3'ü elektrik direğine tırmanırken, bir kişi de son anda kendisini araç içerisine atarak saldırgan kurtların elinden kurtuldu.

Bir süre kurtların gitmesini bekleyen görevliler saldırgan kurtların bölgeden uzaklaşmaması üzerine 156 Jandarma İmdat telefonunu arayarak yardım istedi. Jandarma görevlileri de olay yerine daha yakın olan köy muhtarı Yusuf Caner’i arayarak görevlilere yardım etmelerini istedi.

Muhtar Yusuf Caner, olayı duyunca hemen olay yerine gittiklerini belirterek, "Jandarma yardım için telefon edince çok şaşırdım. Köyümüzden 2 kişiyi daha alıp, Yozgat’tan arkadaşlarına yardımına gelen ÇEDAŞ görevlileriyle birlikte kurtların saldırısına uğrayan görevlilerin bulunduğu gittik. Biz gittiğimizde kurtlarda gitmişti. Fakat görevliler direk üzerinde bekliyorlardı. Hava soğuk olduğu için çok üşümüşlerdi, bizi görünce elektrik direğinden indiler." diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2011 Cuma 17:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?