6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Kurum ve kuruluşlara ödül

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yozgat İl Müdürlüğü, SGK Sarıkaya Şubesi'nin açılışına katkıda bulunan kurum ve kuruluşları teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

Sarıkaya Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen plaket törenine Kaymakamı Yaşar Dönmez, SGK İl Müdürü Duran Cesur, Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, SGK Müfettişi Oktay Konaç, SGK İl Müdür Yardımcısı Fahri Çapanoğlu, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Plaket töreninde konuşan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur, 5502 Sayılı kanunla sosyal güvenlik kurumlarının bir çatı altında topladığını hatırlatarak, "Yeni bir kuruluş olmamız nedeniyle 11 Mayıs ile 17 Mayıs arası Türkiye genelinde Sosyal Güvenlik Haftası olarak ilan edildi. Kanunda 30 binin üzerinde nüfusu olan ilçelerde merkez müdürlükleri açılabilir denildiği için bizde Sarıkaya'ya böyle bir merkez müdürlüğü açmak için müracaatta bulunduk. Kaymakamımız bize her konuda maddi ve manevi destek oldu kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Müdürlüğün kiralanması konusunda da Belediye Başkanı Ali Osman Erbir'in gerekli desteği sağladığını ve müdürlüğün açıldığını belirten Cesur, "Bunun yanında müdürlüğün Sarıkaya ilçesinde biran önce hizmete açılması için birçok esnafımız ve işadamımız bizlere yardımcı oldular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından SGK Yozgat İl Müdürü Duran Cesur, Sarıkaya SGK Merkez Müdürlüğü'nün açılmasında katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara plaket vererek teşekkür etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 11:09:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?