5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Lise Caddesi'nde yol düzenlemesi

yusuf başaerYozgat Belediyesi, Lise Caddesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başladı. Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Lise Caddesi'nde araç ve yaya trafiğinin çok fazla olduğunu belirterek, "Burada orta refüjün çok geniş tutulmasından dolayı, kaldırımlar yaya yoğunluğunu taşıyamıyordu. O nedenle orta refüjü daraltıp kaldırımları genişleteceğiz. Ayrıca vatandaşlarımızın araçlarıyla işlerini yapabilmeleri için kısa süreli park yapabilecekleri uygun yerlere cepler yapacağız" dedi. 

Yıllardır yapılan çalışmalarla yol seviyesinin çok yükseldiğini belirten Belediye Başkanı Başer, "Biz yol seviyesini aşağı çekip, alt yapı çalışmalarını tamamlayıp şehir merkezine modern bir görüntü kazandıracağız. Merdivenle inilen iş yerlerine bundan sonra merdivenle çıkılarak eski haline getireceğiz. Çalışma tamamlandığında Lise Caddesi vatandaşlarımızın yürümesi daha rahat, trafik akışı daha seri olacak. Çalışmalar yapıldığı süre içerisinde trafiği aksatmamak için uygun yerlerde trafik akışı vereceğiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2006 Perşembe 15:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil çamlık IP: 85.105.121.xxx Tarih : 9.07.2006 12:52:53
düşünce çok harika ama icrratı pek beğenmedim zira Yozgatın tekcaddesinde işler oldukça yavaş ilerlemekte gerekirse üç vardiye halinde daha güçlü iş makinaları ile işler daha hızlı yapılabilir ve halk çok daha az sıkıntı çeker. her nimetin bir külfeti vardır ama az olanı daha makbuldür.başarılar.