5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Mahkumlar türkülerle neşelendi

YOZGAT KAPALI CEZAEVİNDE BULUNAN MAHKUMLAR OZANLARIN TÜRKÜLERİYLE NEŞELENDİ

Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi'nde bulunan hükümlü ve tutuklular, Yozgatlı aşık ve ozanların söyledikleri Türkülerle neşeli dakikalar yaşadı.

Yozgat Cezaevi Salonu'nda düzenlenen aşıklar atışması programına Cezaevi Savcısı Nizamettin Çalışkan, Cezaevi Müdürü Fazlı Çavuşoğlu, Şair ve Yazarlar Dernek Başkanı Ahmet Sargın, cezaevinde kalan mahkum ve tutuklular katıldı. Yozgat, Yerköy ve Sorgun ilçelerinden katılan aşık ve ozanlar söyledikleri türkü ve atışmalarla mahkumlara neşeli dakikalar yaşattı. Program sonunda açılan saç bakım kurusunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

Programda bir konuşma yapan Yozgat Cezaevi Öğretmeni Şükrü Bilgiç, Cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlülerin kişisel, sosyal, kültürel, mesleki, ahlaki ve sağlık yönünden gelişmesini sağlayacak, insan haklarına saygıyı yurt ve ulus sevgisini geliştirecek, aile bağlarını güçlendirecek nitelikte sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini belirterek, "Bugünde Yozgat, Sorgun, Yerköy Şair, Yazar ve Ozanlar Derneği ile bir program düzenledik. Katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

YOZGAT KAPALI CEZAEVİNDE BULUNAN MAHKUMLAR OZANLARIN TÜRKÜLERİYLE NEŞELENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 16:10:02
Güncelleme :13 Nisan 2010 Salı 13:18:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?