5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Makine mühendislerine seminer

Yozgat Merkez, Yerköy, Sorgun ve Çiçekdağı İlçesi'nin şehir içi doğal gaz dağıtımı ihalesini alan Sürmeli Gaz A.Ş., makina mühendislerini bir günlük doğal gaz seminerine aldı. 

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda düzenlenen seminere, 30'un üzerinde makina mühendisi katıldı. Mühendislere doğalg az hakkında bilgiler veren Sürmeli Gaz Genel Müdür Yardımcısı Makina Mühendisi Abdurrahman Atabey, doğal gazın çok daha iyi anlaşılabilmesi için eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, "Biz insan sağlığı ile ilgili bir iş yapıyoruz. İnsanlara bu süreç boyunca bilgilendirmemiz gerekiyor. Burada da herkese iş düşmektedir. Sadece dağıtım şirketi bu işte sorumlu değil. Eğitim boyutuyla kendisini sorumlu hisseden herkes katkı sağlamalıdır. Bunların başında da makine mühendislerimiz gelmektedir" dedi. 

Bundan sonraki süreçte hayatımızın önemli bir kısmını doğalgaz kaplayacağını ifade eden Atabey, "Biz elimizden geldiği kadar insanların doğal gaz hakkında bilgilendirme çalışmaları yapacağız. Olumsuz vakalarla karşılaşmamak için yetkilendirme çalışmalarının başladığı süreçte, daha önce ustalarımız ve tesisatçılarımız eğitimden geçti. Mühendis arkadaşlarımızın da her ne kadar mühendis olsak da değişik alanlarla meşgul olduğumuz için bu konuya yoğunlaşmamız gerekiyor. Bu amaçla bir günlükte olsa eğitim çalışması yapıyoruz. Bugün şartname eksenli bir bilgi vereceğiz. Bundan sonra mühendis arkadaşlarımızda daha çok bir araya geleceğiz. Bu ilk adım olmuş oldu. 

Burada doğru şekilde tesisat yapmak, doğru bir şekilde gazı ulaştırmak için her birimize iş düşüyor. Bu işin büyük kısmı mühendis arkadaşlarımıza düşmektedir. Mühendislerimizin her aşamada bu işin başında bulunmak durumdadırlar. Bizde sürmeli gaz olarak elimizden gelen yardımı göstereceğiz" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 15:16:47
Güncelleme :12 Temmuz 2006 Çarşamba 15:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?