30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Mezarlıklara taziye evi yapılıyor

YOZGAT'TA MEZARLIKLARA TAZİYE EVLERİ YAPILIYOR

Yozgat Belediyesi tarafından mezarlıklara yapılması düşünülen taziye evlerinin yapımını işadamları üstleniyor.

Yozgat Sarıtopraklık Mezarlığı’na yapılacak olan taziye evinin yapımını Osman Köksal üstlenirken, Taşocağı Mezarlığı’na yapılacak olan taziye evinin yapımını ise İşadamı Mustafa Koç üstlendi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen Taşocağı Mezarlığı H.Turan Koç Taziye Evi yapım protokolü imza törenine Belediye Başkanı Yusuf Başer, İşadamı Mustafa Koç, Belediye Başkan Yardımcıları Tevfik Bozkurt, Mehmet Daşdemir ve mahalle muhtarları katıldı.

İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Başer, cenazesi olan vatandaşların mezarlıklarda daha rahat bir ortamda taziyeleri kabul etmeleri için taziye evleri projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Belediyemizin maddi imkanı kısıtlı olmasından dolayı bu evleri yapamamıştık. Bu evleri şuanda iş adamlarımız üstleniyor, daha önce Osman Köksal bey şimdi de Mustafa Koç bey babasının ismine Taşocağı Mezarlığı’na taziye evi yapacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

H. Turan Koç Taziye Evi’ni yaptıracak olan Mustafa Koç da, meşgul oldukları için bu tür işlere fazla zaman ayıramadıklarını ifade ederek, "Böyle bir fırsatı bize tanıdıkları için Belediye Başkanımız Başer’e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YOZGAT'TA MEZARLIKLARA TAZİYE EVLERİ YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 17:52:00
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 19:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?