30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Mezun olamadan öldü

23 Ekim Van depremine 3 arkadaşı ile birlikte oturduğu evde yakalanan üniversite son sınıf öğrencisi evli ve bir çocuk babası 29 yaşındaki Erhan Danışman, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toprağa verildi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veterinerlik Bölümü son sınıf öğrencisi Erhan Danışman, Erhan Danışman, geçtiğimiz Pazar günü öğle saatlerinde meydana gelen deprem sırasında çöken 6 katlı binanın 2'nci katında göçük altında kalırken, kendisinden uzun süre haber alınamamıştı.

Erhan Danışman'ın cesedi, dün sabah saatlerinde göçük altından çıkartılarak bugün Sorgun'a getirildi. Öğrenci Danışman'ın cenazesi bugün Salih Paşa Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

Bundan 5 yıl önce evlenip, 4 yaşında Badesu adında bir kız çocuğu bulunan talihsiz öğrenci Erhan Danışman'ın depremden 6 gün önce Van'a giderek 3 arkadaşıyla birlikte 6 katlı bir binanın kiraladıkları 2.katında yaşadığı öğrenildi.

Depremden 30 dakika önce ev kadını olan eşi Nuriye (25) ile telefonla konuşan Erhan'ın çok yorgun olduğunu, dinleneceğini belirterek telefonu kapattığı, uyuduğu sırada yaşanan depremde hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Erhan'ın aynı dairede beraber kaldığı 2 öğrenci arkadaşının ise balkondan yere atlayarak kurtuldukları öğrenildi.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2011 Çarşamba 17:23:39
Güncelleme :27 Ekim 2011 Perşembe 15:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?