6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

MHP Meclis adaylarını tanıttı

Yozgat'ta, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, belediye meclis ve il genel meclis üye adaylarını düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında kamuoyuna tanıttı.

Galata Çamlık Otel'de düzenlenen toplantıya, MHP Gelen Başkan Yardımcısı ve MHP Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çakır, belediye meclis üyesi adayları ile il genel meclis üyesi adayları katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, MHP'nin Yozgat Belediye Meclis ve Genel Meclis Üyeleri, vatandaşlara tanıttıklarını belirterek şu ifadellere yer verdi:

"29 Mart'ta yapılacak olan seçimin, Yozgat'ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yozgat'a layık bir belediyecilik anlayışıyla çalışacak olan belediye başkanının seçilmesini istiyorum. Bugün buradaki hareketi MHP'nin bugüne kadar özverili bir şeklide yaptığı altyapı çalışmalarının ötesinde MHP'nin harekete geçişi olarak algılamak mümkündür. Bugünkü toplantımızı MHP'nin artık meydanlara dönük hareketinin çok önemli bir göstergesi olarak değerlendiriyoruz. Bu seçimlerde MHP Yozgat belediye başkanlığını her türlü iktidar imkanın kullanılmasına rağmen Yozgatlının teveccühü ile ve Yozgat'a layık bir belediye başkanı ve il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle başaracak güçtedir. Azmimiz ve kararlılığımız çok yüksektir. Biz Yozgat'ın layık olduğu belediyecilik anlayışına tekrar kavuşacağı bir toplantı dileğiyle Milliyetçi Hareketi harekete geçiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra konuşan MHP Yozgat Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çakır, belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımla Yozgat halkına hizmet etmeye, Yozgat'ın çehresini değiştirmeye talip olduklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 14:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?