30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

MHP seçim startını verdi

MHP YOZGAT'TA SEÇİM STARTINI VERDİ

MHP Genel Merkezinden Yozgat'a gelen 9 Milletvekili parti teşkilatlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, 12 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi seçim beyannamesindeki konuları anlatacak.

Aralarından Genel Başkan Yardımcıları Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici ve Samsun Milletvekili Osman Çakır'ın bulunduğu MHP'li milletvekilleri Galata Çamlık Otelde kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyerek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, MHP Genel Merkezinin Yozgat'ta düzenlediği bir etkinlik çerçevesinde 9 milletvekili ile 2 gün süreyle Yozgat il ve ilçelerini kapsayan bir çalışma yapacaklarını belirterek, " MHP'yi ve MHP'nin seçim programını tanıtım amaçlı bir gezi düzenlemiş bulunuyoruz. Bu gezide yoğun olarak teşkilatlarımızla ve halkımızla temas kurarak MHP'nin 12 Haziran tarihinde yapılacak seçimlerdeki stratejisi ve politikaları konusunda bilgilendirme toplantıları ve ziyaretleri yapacağız. Bu anlamda MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Osman Çakır, Niğde Milletvekili Nuri İnan, Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Eskişehir Milletvekili Feyzullah Atik, Manisa Milletvekili Ahmet Orhan ve Konya Milletvekili Cumaali Durmuş yozgat'a teşrif ettiler" dedi.

Daha sonra seçim beyannamesinde yer alan konular hakkında bilgi veren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Osman Çakır, '"Özellikle 9 milletvekilimiz Yozgat'ta bu gün ve yarın MHP için çok önemli saydığımız 12 Haziran seçimleri için bir program yürüteceğiz. Sadece Yozgat'ta değil Türkiye'nin bütün seçim çevrelerinde MHP seçime katılıyor ve dolayısıyla seçim çalışmalarını yürütüyor. Bu program bütün illerimizde Türkiye'deki milletvekilimiz olsun veya olmasın bütün illerde MHP Genel Merkezi tarafından merkezden planlanarak yürütülen bir çalışmadır. Ayrıca Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerimizde de yine Genel Merkezimizin organize ettiği ve her birine 25 milletvekilinin iştirak edeceği 2011 seçimlerinin hazırlık çalışmaları yürütülecek. Vatandaşlarımıza sivil toplum örgütlerine ve halkımıza MHP'nin tek başına iktidarında neler vaat edildiği ve MHP'nin 12 Haziran seçimlerinden sonra iktidara gelmesi halinde toplumun bütün kesimlerine içinde bulunduğu sıkıntıları, sorunları, problemleri çözecek onları birazcık feraha kavuşturacak ve onların beklentilerini karşılayacak seçim beyannamemizi anlatacağız" dedi.

Seçim beyannamesi çok geniş kapsamlı bir metin olduğu için ziyaret ettikleri sivil toplum örgütlerinin muhataplarından örneğin çiftçilerle çiftçiler ile ilgili kısımlarını, memurlara memurlar ile ilgili kısımlarını anlatacaklarını dile getiren Çakır, "Çünkü MHP toplumun her kesimine çözüm vaat ediyor. Ülkenin geleceğine huzur vaat ediyor, vatandaş için rahat yaşam imkanları vaat ediyor, vatandaşımıza yeni umutlar, yeni imkanlar vaat ediyor. Orta halli bir il olan Yozgat'ta çiftçiyi ele alırsak çiftçi için ileri düşündüklerimizi sadece bu güne kadar çiftçi ve üreticilerimiz için hükümetimizin vermiş olduğu tarımsal destekler ne ise MHP çiftçiye, köylüye tarımsal alanda en yüksek yapılan desteklerin tam iki katını vaat ediyor. Bunun hesabını kitabını yaparak vaat ediyor" diye konuştu.

Çalışan tüm kesimlerin özlük hakları iyileştirileceğini dile getiren Çakır, "Emekliler için 12+1 yani, 12 ay artı 1 ay daha fazladan maaş aldırtıyor,. Asgari ücret 825 lira. Seçimden sonra Temmuz ayında hükümeti kurar kurmaz yapacağımız ilk iş asgari ücret 825 lira yapacağız. Arıca hiç bir vergisi yok, net asgari ücret 825 lira. Bunun yanında fakire, yoksular yapılacak olan yardımlar bizim inancımız gereği bir elin verdiğini diğeri elin bilmemesi gerekiyor. Bunun için bir 'Hilal Kart' ile yüklediğimiz parasal imkanı kullanma şeklinde olacak. Bu kart mahallenin bakkalında kasabında geçerli olacak, büyük mağazalarda geçerli olmayacak, böylece küçük esnafımızın da hakkını korumuş olacağız. Bu kart vatandaşın cebinde olacak ve her türlü imkana sahip kullanılacak. Kart yakın takip edilecek ve doğru kullananlar ödüllendirilecek, yanlış kullanan cezalandırılacak. Tarih geçmiş çürümüş malların satın alıp kullanmayacak, son derece sağlıklı gıda güvenliği sağlanmış şekildeki imkanlardan sağlanmış olacak. Kamuda çalışan 4b-4c kalkacak. Çalışanlar arasında ayrıma son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

MHP YOZGAT'TA SEÇİM STARTINI VERDİ
MHP YOZGAT'TA SEÇİM STARTINI VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2011 Perşembe 16:21:02
Güncelleme :17 Mart 2011 Perşembe 19:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?