6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

MHP'li Çakır esnaftan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Çakır ve beraberindeki partililer, yerel seçim öncesi sanayi esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışması kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Yozgat Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Çakır, beraberindeki MHP Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici ve belediye meclis üyesi adayları, sanayi esnafı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verip, destek istedi.

Burada bir açıklama yapan Çakır, sanayi esnafını daha öncede ziyaret ettiklerini belirterek, "Bugünde Milletvekilimiz Mehmet Ekici ve belediye meclis üye adaylarımızla tekrar esnafı ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Esnafımızda bize çok yakın ilgi gösteriyorlar. Bundan dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum. Seçimin milletimize, Yozgat'a, hepimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Bundan sonraki süreçte de ziyaretlerimize devam edip, ne kadar çok insanımızın elini sıkarsak, sohbet edip gönlünü alırsak, kendimizi anlatırsak, yanlışları anlatırsak, kesin neticeye ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici de, Yozgat'ın sadece milletvekili olmak bakımından değil Anadolu'nun kalbi olması bakımından son derece önemli olduğunu belirterek, "Biz, Yozgatlının hassasiyetlerini, milli duruşunun ne olduğunun farkında olan bir hareketiz. Bugün burada hem esnafımızı ziyaret ediyor, onların güler yüzü ile karşılanıyoruz. Burada belediye meclisi üyesi aday arkadaşlarımızın tamamıyla birlikte ziyaretimizi yapıyoruz. Halkımızın MHP'yi doğru anlamasını ve MHP'ye yardım etmesini diliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 14:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
EMRAH ÖZTÜRK IP: 85.105.123.xxx Tarih : 13.03.2009 19:57:30

YOZGAT BELEDIYE BAŞKAN ADAYIMIZ SAYIN MEHMET ALI ÇAKIR BEYI CANI GÖNULDEN DESTEKLIYOR BAŞARILAR DILIYORUM. VE DIYORUMKI NE PARA NE IKTIDAR İŞİ BILEN YAPAR. SAYGILAR SINUYORUM. EYMİR MHP BELDE BAŞKANI