5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

MHP'li vekilden Vali'ye hediye

MHP YOZGAT MİLLETVEKİLİ MEHMET EKİCİ'DEN VALİ AMİR ÇİÇEK'E HEDİYE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici, Yozgat Valisi Amir Çiçek'i ziyaret ederek, Yozgat halkının Milli Mücadele'ye verdiği desteği sergileyen, 2 arşiv belgesini Vali Amir Çiçek'e takdim etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ekici, Vali Amir Çiçek'e verdiği belgelerden ilkinin, Milli Mücadele yıllarında, kahramanlıkları ve yaptıkları dillere destan olmuş Türk kadınlarına, Yozgatlı kadınlarımızın verdiği desteği gösterdiğini belirterek, "İkincisi ise yine o dönemde yurdun dört bir yanında kurulmuş Müdafaa-i Hukuk cemiyetlerinden Yozgat'ta kurulmuş cemiyetimizin, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanlığı'na gönderdiği telgrafla, bütün Yozgatlılarla beraber bu kutlu mücadeleye olan inancını ve desteğini bir kere ifade ettiği belgedir. Bu tarihi belgeleri okuyacak Yozgatlılar, inanıyorum ki geçmişiyle ve tarihiyle bir başka gururlanacaktır. Çok büyük kıymet verdiğim bu iki tarihi belgeyi, tüm Yozgatlılara bu anlamlı günde armağan ediyorum. Bu vesile ile Yozgatlı kardeşlerimin, bütün Türkiye'nin ve geleceğimizin teminatı yavrularımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin nice 90 yıllara "Güçlü, Lider Ülke Türkiye" 'nin Meclisi olarak erişmesini diliyorum" dedi.

Belgeleri alan Yozgat Valisi Amir Çiçek, MHP Yozgat Milletvekili Mehmet Ekici'ye teşekkür etti. Milletvekili Ekici, daha sonra Yozgat 2050 Kent Kimliği ve Vizyonu Fikir projesinin yer aldığı bir dosyayı da Vali Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer'e takdim etti.

MHP YOZGAT MİLLETVEKİLİ MEHMET EKİCİ'DEN VALİ AMİR ÇİÇEK'E HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 18:04:01
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:16:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?