5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Minikler öğretmenlerini unutmadı

YOZGAT'TA MİNİK ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI

Yozgat Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencileri, okullarında görev yapmış ve 6 yıl önce emekliye ayrılmış öğretmenlerini ziyaret ederek, Öğretmenleri Günü'nü kutladı.

Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Özyürek ve öğrenciler, öğretmenler günü münasebetiyle okullarından 6 yıl önce emekli olan Ali Düzgün isimli öğretmeni evinde ziyaret ederek çiçek verdiler. Öğrencileri ve mesai arkadaşlarını karşısında gören Emekli Öğretmen Ali Düzgün, yapılan ziyaretten çok büyük bir mutluluk duyduğunu ve çok duygulandığını söyledi. Bu ziyaretin kendisi için bir sürpriz olduğunu ifade eden Düzgün, "26 Yıl görev yaptıktan sonra 2004 yılında emekli oldum. Okulumu ve öğrencilerimi çok özlüyorum. Görevde olan öğretmenlerimize tavsiyem, sürdürebildikleri kadar öğretmenlik görevini sürdürsünler. Öğretmen için okuldan ve öğrencilerden ayrılmak çok zor oluyor" dedi

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen arkadaşlarına ve öğrencilere teşekkür eden Emekli Öğretmen Ali Düzgün, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

YOZGAT'TA MİNİK ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI
YOZGAT'TA MİNİK ÖĞRENCİLER ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 14:36:04
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 15:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?