6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Miniklerden yardım kampanyası

YOZGAT'TA ÖĞRENCİLERDEN KÖY OKULUNA YARDIM

Yozgat şehir merkezinde bulunan 75. Yıl Müzeyyen Çokdeğerli İlköğretim Okulu öğrencileri, Başıbüyüklü Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören öğrencilere yardımda bulundu.

75. Yıl Müzeyyen Çokdeğerli İlköğretim Okulu, sağlık, temizlik, beslenme ve yeşilay kulübü öğrencileri, köy okulunda okuyan öğrencilere ulaştırılmak üzere kendi aralarında bir yardım kampanyası başlattı.

Öğrenciler kampanyadan topladıkları, kırtasiye malzemelerini, çanta ve hikaye kitaplarını Okul Müdürü Osman Kayhan ve sağlık, temizlik, beslenme ve yeşilay kulübü öğretmenleri Mehrican Çakıroğlu, Hilal Büke ile birlikte Başıbüyüklü Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrencilere teslim etti. Okul Müdürü Osman Kayhan, kampanyayı düzenleyen öğrencilere teşekkür ederek, "Burada asıl amacımız köyde yaşayan öğrencilerde şehirde yaşayan öğrencileri kaynaştırmak, köyde eğitim gören öğrencilerin bir eksiği varsa onu gidermektir "dedi. Başıbüyüklü Köyü İlköğretim Okulu Öğretmeni Salih Yıldız'da yapılan yardımlardan dolayı öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Daha sonra 75. Yıl Müzeyyen Çokdeğerli İlköğretim Okulu öğrencileri, bilinçli tüketici ve tüketici hakları konusunda bir sunum yaptılar.

YOZGAT'TA ÖĞRENCİLERDEN KÖY OKULUNA YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 15:03:04
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 15:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?