5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

MP'nin 9 Temmuz çekilişi Yozgat'ta

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, Milli Piyango İdaresi ve belediyenin çalışmaları doğrultusunda 9 Temmuz Milli Piyango çekilişinin Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Bozkurt, Milli Piyango çekilişinde, kürelerden düşen topları görevlilere ve izleyicilere gösterecek olan hosteslerin Yozgatlı kızlardan seçileceğini ifade etti. Bozkurt, "Çekilişte 19 hostes görev alacak. Çekilişte görev alacak genç kızlarımıza görevleri için 50 YTL ücret ödenecek" dedi.

Milli Piyango 9 Temmuz Yozgat çekilişinde görev almak isteyen genç kızların, 4-5 Temmuz 2005 tarihleri arasında Yozgat Belediyesi bünyesindeki Ak Masa'ya şahsen müracaat etmeleri gerektiğini de söyleyen Bozkurt, "1-60-1.75 uzunluğunda, kiloları uygun ve Milli Piyango idaresi tarafından hazırlanan milli kıyafetleri giymeleri şartı aranmaktadır" diye konuştu.

Tüm vatandaşları Milli Piyango'nun 9 Temmuz çekilişine davet eden Bozkurt, aynı gün 17. Sünnet Şöleni'nin de gerçekleşeceğini, vatandaşları hem sünnet şölenine hem de Milli Piyango çekilişine davet ettiği sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 04:20:25
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 21:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?