26
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Mumla evini yaktı!

Yozgat'ta yaşlı bir kadın yeni yılının ilk gününde evini yaktı.

Yozgat'ta Yeni Cami Mahallesi Sırasöğüt Caddesi İrem Apartmanındaki evinde yalnız yaşayan yaşlı kadın, kanepenin altında mum ile ayakkabı ararken evini yaktı. Edinilen bilgiye göre, daha önce aldığı ayakkabıyı nereye koyduğunu unutan İsmet Coşkun (85) isimli yaşlı kadın, elinde mum ile ayakkabısını aramaya başladı.

Yaktığı mum ile kanepenin altına bakarken kanepenin örtüsü bir anda alev aldı. Çıkan yangını kendi çabalarıyla söndüremeyeceğini anlayan yaşlı kadın komşularından yardım istedi. Komşularının yangını itfaiye ekiplerine bildirdikten sonra yaşlı kadını aşağı kata indirdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Yaşlı Kadın İsmet Coşkun, şehir dışında yaşayan oğlunun kendisine ayakkabı gönderdiğini ve ayakkabıyı sakladığını belirterek, "Ayakkabıyı nereye sakladığımı unuttum, mum ile ararken birden yangın çıktı, söndürmeye çalıştım, söndüremeyince karşı komşuma bildirdim" dedi.

Evde tek başına yaşadığını dile getiren Coşkun, eşinin 20 yıl önce öldüğünü ve yalnız yaşadığını belirterek, çocuklarının kendisine bakmadığı için sitem etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2012 Pazartesi 12:44:25
Güncelleme :4 Ocak 2012 Çarşamba 16:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?