7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Musluben yolu seneye kaldı

Yozgat İl Özel İdaresi tarafından yapımı üstlenilen Yozgat-Sorgun arasındaki 14,5 kilometrelik bölünmüş yolun asfalt işinin seneye kaldığı belirtildi.

Açıklamalarda bulunan Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat'ta geçen E-88 karayolu üzerinde Yozgat-Sorgun arasında bulunan ve Muslubelen mevkii olarak bilinen kısmın karayolları tarafından bölünmüş yol programına alınmadığını söyledi.

Vali Çiçek, "14,5 kilometrelik yol ve sanat yapılarının yapımını İl Özel İdaresi üstlendi. Bu yolun köprüler ve asfalt atılabilecek hale getirilmesi için alt yapı çalışmalarını tamamladık. Ancak, mevsim şartları uygun olmadığı için asfalt çalışmasını önümüzdeki yıla bırakıyoruz" dedi.

2009 yılında Yozgat- Sorgun arasının tamamının duble yol olarak hizmete gireceğini ifade eden Vali Çiçek, "Bu yıl içerisinde duble yol çalışmalarında büyük çalışmalar yapılmıştır. Önümüzdeki yıl da bu çalışmalar aynı şekilde devam edecektir. Hedefimiz Yozgat'ın doğudan-batıya yollarının tamamını duble yol olmasını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 16:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?