5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

MYO'ya modern görünüm

YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEK OKULU MODRENLİĞİ İLE ÖZEL OKULLARLA YARIŞIYOR

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu, modern binası ve eğitim salonlarıyla eğitimini sorunsuz olarak sürdürüyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde Yerköy Kültür Merkezinin Adalet Meslek Yüksekokuluna dönüştürülmesiyle modern bir binada eğitime başlayan Adalet Meslek Yüksekokulu, eğitimini sorunsuz olarak sürdürüyor.

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Abdullah Şengönül, okullarının sahip olduğu nitelikli öğretim elemanları, modern sınıfları, bilgisayar laboratuarları, öğrenci kantini gibi modern alt yapı imkanlarına sahip olduğunu belirterek, "280 kişilik konferans salonu, bilgisayar laboratuarı ve sınıf dizaynları ile kaliteli ve konforlu eğitim bir arada yürütüyoruz. Ülkemizde üniversitelerin genelinde ortalama 22 öğrenciye bir bilgisayar düşmektedir. Okulumuzda ise öğrenci başına bir bilgisayar düşmektedir. Bu ortalama Türkiye'de örnek olacak düzeydedir. Bundan daha önemlisi okulumuzda alanında ihtisas yapmış nitelikli, etkili ve donanımlı öğretim elemanlarımız bulunmaktadır. Okulumuzun şu anda taşıdığı standartlar birçok özel okuldan daha iyi ve ileri konumdadır" dedi.

Yüksekokulun, Yerköy ilçesinin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınma ve gelişimine büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Şengönül,"Kısa zaman içerisinde bölgeye gerek konferans, gerek diğer bilgilendirme çalışmaları ile katkı sunmaya çalışacağız. Rektörlüğümüzün destekleri ile alt yapısını oluşturduğumuz bilgisayar, yabancı dil ve zabıt katipliği kursları düzenleme projelerimizle sadece öğrencilerimizin değil, halkımızın da eğitim ve kültür düzeyine etki etmek amacındayız. Bu çalışmalar Üniversitemizin topluma karşı sorumluluğunun bir göstergesidir" şeklinde konuştu.

YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEK OKULU MODRENLİĞİ İLE ÖZEL OKULLARLA YARIŞIYOR
YERKÖY ADALET MESLEK YÜKSEK OKULU MODRENLİĞİ İLE ÖZEL OKULLARLA YARIŞIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 18:04:00
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 18:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?