7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Öğrenciler sınıflarına kavuşuyor

Yozgat'ta okul tadilatının eğitim öğretim yılına yetiştirilememesi nedeniyle çadırda eğitim görmek zorunda kalan öğrenciler önümüzdeki Pazartesi sınıflarına kavuşuyor.

Yozgat'ın Yerköy ilçesine bağlı taşımalı sistemle eğitim veren Çamdibi Köyü İlköğretim Okulu’nda tadilat çalışmaları nedeniyle çadırda eğitim görmek zorunda kalan öğrenciler Pazartesi gününden itibaren sınıflarında eğitim alacak.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Gamsız, okul tadilat ve tamirat ihalesinin geç verilmesi nedeniyle 2008-2009 eğitim öğretim yılına yetiştirilemediğini belirterek, "Öğrencilerimizin eğitimden geri kalmamaları için çadır sınıf oluşturarak yaklaşık bir aydır öğrencilerimiz eğitimlerini aksatmadan çadırda eğitim aldılar. Pazartesi gününden itibaren ise öğrencilerimiz sınıflarına geçecekler" dedi.

İnşaatın daha hızlı sürmesi ve öğrencilerin biran önce sınıflarına geçmesini sağlamak için sürekli olarak inşaatın kontrol edildiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Gamsız, "Müteahhit firmada daha hızlı çalışarak inşaat çalışmasını tamamladı. Şuanda okulun iç boyası yapılmaktadır. Pazartesi günü ise okulumuz eğitime başlayacak ve öğrencilerimiz sınıflarına geçecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 10:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?