8
Mayıs
2024
Çarşamba
YOZGAT

Öğrencilerden Anıtkabir'e ziyaret

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Ankara'ya bir gezi düzenleyerek, Anıtkabir ve TBMM'yi ziyaret etti.

Yozgat Özel Ergin İlköğretim Okulu Müdürü Ali Acar, öğrencilerin hem görerek öğrenmelerini hem de eğlenmelerini sağlamak amacıyla Ankara'ya bir gezi düzenlediklerini söyledi. Acar, "Ankara gezisinde öğrencilerimiz önce Anıtkabiri, daha sonra TBMM ve TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerimiz Sayın Toptan'a merak ettikleri konularla ilgili sorular sorarak cevaplarını aldılar ve çok mutlu oldular. Toptan, ziyaretin anısına öğrencilere hediyeler verirken, öğrencilerimizle birlikte bir de hatıra fotoğrafı çektirdi" dedi.

Öğrencilerin daha sonra Atatürk Orman Çiftliği'ni gezerek gönüllerince eğlendiklerini belirten Okul Müdürü Acar, "Cumhuriyete Nasıl Kavuştuk? Ünitesi gereği öğrencilerimizin görerek, yaşayarak öğrenmeleri için bu tür gezileri planlıyoruz ve bu tür gezilerin öğrencilerin öğrenimine daha fazla etki ettiğine inanıyoruz. Ayrıca bu tür gezilerle öğrencilerimizin özgüven kazanmalarını ve sosyalleşmelerini de sağlamaktayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 09:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?