6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Öğrencilere çamaşırhane müjdesi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, üniversite öğrencilerine yardımcı olmak amacıyla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çamaşırhane kuracaklarını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Sebahattin Gamsız, Yozgat'ta özel olarak çamaşırhane hizmeti veren iş yerlerinin pek fazla olmadığını belirterek, "Öğrencilik hayatında en çok sıkıntı çekilen konu, yemek pişirmek ve çamaşır yıkamaktır. Bu nedenle özellikle üniversite öğrencilerinin yaşam tarzını kolaylaştırmak adına Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde çamaşırhane ve kuru temizleme hizmeti vermeyi düşünüyoruz. Öğrenciler cüzi bir miktar karşılığı çamaşırlarını yıkayıp, kurutup ve ütüleyerek alacaklar" dedi.

Kurulacak çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetinin halka da örnek olacağını ifade eden Gamsız, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden bu hizmeti gören vatandaşlarımız, belki bu işi yaygınlaştıracaktır. Yine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde kuaför hizmeti vereceğiz. Açacağımız kuaförlük kurslarında gençlerimiz hem meslek öğrenecek hem de kendilerine gelir sağlamış olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 22:10:31
Güncelleme :5 Ocak 2009 Pazartesi 22:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?