3
Mayıs
2024
Cuma
YOZGAT

Öğrencilere iftar yemeği verildi

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Bozok üniversitesi öğrencilerine iftar yemeği verdi.

Kent Parkta verilen yemeğe Belediye Başkanı Yusuf Başer, Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, işadamları ve üniversite öğrencileri katıldı. Yemekten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Başer, Yozgat Bozok Üniversitesinin yeni kurulan bir üniversite olduğunu belirterek, tüm Yozgat halkı olarak üniversitenin biran önce gelişmesini istediklerini söyledi.

Başkan Başer, “Üniversitenin gelişmesi de öğrencilerin yapacağı tercihe bağlıdır. Biz belediye ve Yozgat halkı olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız ve onlara her türlü yardımı yapmaya hazırız. Belediye olarak 24 saat öğrencilerimizin hizmetindeyiz" dedi.

Bir üniversite kenti olma yönünde ilerleyen Yozgat'ta belediyenin de çalışmalarını ona göre yaptığını belirten Başkan Başer, "İlk önce öğrencilerin gezip dinlenebilecekleri bir yer olarak Kent Parkı yaptık. Şu anda Sıra Söğütte bir park çalışmalarımız sürüyor. Restorasyonu devam eden tarihi Hayri İnal konağını kültür evi olarak düzenleyeceğiz" dedi.
Öğrenciler ise, kendilerine verilen bu yemekten dolayı Başkan Başer'e teşekkür ederek, "Başkanımızı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz ve kendilerine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2007 Cumartesi 12:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ihsan masarifoğlu IP: 88.224.88.xxx Tarih : 24.09.2007 21:29:11

Sayın başkan bu haber ve fotoğraf beni oldukca duygulandırdı.zira masalarını paylaştığınız gençler ülkemizin değişik yörelerinden gelmiş ailelerinden uzak bizlerin ve ülkemizin gelecekleri olan çocuklarımız.zira benimde 2 çocuğum yüksek öğrenimlerini başka illerde yapıyor onun için bu fotoğraf benim için oldukca anlamlı, şahsınıza bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum.