7
Mayıs
2024
Salı
YOZGAT

Öğretmenlerden Vali Çiçek'e ziyaret

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ve beraberindeki öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yozgat Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle beraberindeki öğretmenlerle birlikte Vali Çiçek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gamsız, ilin valisi hem de öğretmeni olan Çiçek'in Öğretmen Günü'nü kutladı.

Gamsız, günün anısına düzenledikleri programlara Vali Çiçek'i de davet etti.
Ziyaretlerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ve beraberindeki öğretmenlere teşekkür eden Yozgat Valisi Çiçek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Çiçek, 24 Kasım'ın önemli bir gün olduğun belirterek, "24 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'başöğretmen' olarak kabul edildiği gündür. Öğretmenlerimiz her zaman toplumumuzun fedakar, cefakar neferleridir. Geleceğimize yön veren, güç katan şahsiyetlerdir" dedi.

Kendisinin de bir dönem öğretmenlik yaptığını belirten Çiçek, "Öğretmenlerimiz gerçekten zor şartlarda bulunmalarına rağmen, içlerindeki insan yetiştirme sevgisi ve duygusuyla bu zor şartları ortadan kaldırmaktadır. Ben tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 15:02:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?