5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Okul bahçesini çiftçiye kiraladı

LİSE MÜDÜRÜ SPONSORLUK KARŞILIĞI OKUL BAHÇESİNİ ÇİFTÇİYE KİRALADI

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesinde, bir lise müdürü yaz tatilinde boş duran okul bahçesini çiftçiye kiraya vererek, okulun bahçe duvarı ve çevre düzenlemesini yaptırdı.

Boğazılyan Cemil Çiçek Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Vahit Ateş, okulların tatile girmesiyle birlikte, hasat mevsimini de fırsat bilerek, bahçeyi sponsorluk karşılığı kiraya verdi.

Okulun bahçe duvarı ve çevre düzenlemesini, bahçeyi kullanan sponsora yaptırdı. Yaklaşık bin lira tutarındaki çimlendirme, boya ve işçilik giderlerini bahçeyi hububat deposu olarak kullanan sponsor vatandaş karşıladı.

2006 yılında taşındıkları mülkiyeti Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne ait olan binayı kıt imkanlarla ve hayırsever vatandaşların desteği ile Boğazlıyan'ın en modern okullarından biri konumuna taşıyan Okul Müdürü Vahit Ateş son olarak okul bahçesini kiraya vererek, bahçe duvarı ve çevre vatandaşa yaptırdı.

Öğrenci velileri okul müdürünün yaptığı çalışmalardan memnun kaldıklarını belirterek, "Okul bahçeleri yaz tatilinde boş duruyor. Okul müdürümüz bunu çok güzel değerlendirmiş, Okulumuzun bahçesi ve çevresi modern bir görünüme kavuşuyor. Bu uygulamanın örnek teşkil etmesi diğer okullularında uygulaması gerekir" dedi.

LİSE MÜDÜRÜ SPONSORLUK KARŞILIĞI OKUL BAHÇESİNİ ÇİFTÇİYE KİRALADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 12:59:05
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 13:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?