5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Okullara Gamsız'dan ziyaret

YOZGAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEBAHATTİN GAMSIZ OKULLARI ZİYARET ETTİ

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Gamsız, ikinci yarıyılın başlaması dolayısıyla okulları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Yozgat'ta 2009-2010 eğitim öğretim yılı ikinci yarı yıl eğitim döneminin sorunsuz bir şekilde başladığını belirterek,"Yarıyıl tatilinde öğrencilerimiz tatillerini yaparken, bizlerde okulların temizliği, aydınlatılması, ısıtılması ve öğretmen açığımızı özden geçirdik ve eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Bugün öğrencilerimiz ders başı, öğretmenlerimiz görev başı yaptılar. 15 günlük tatilin ardından 102 bin 100 çıvarında öğrencilerimiz sınıflarına gelerek destlerine başladılar. İnşallah 2009-2010 eğitim öğretim yılı da sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız. Sağlıksız hiçbir ortama olmayacak, okullarımız ve pansiyonlarımız ilaçlandı ve temizlendi" dedi.

Yozgat'ta eğitim başarı seviyesini yükselmesi konusunda okul, aile ve öğrenci işbirliğine önem verdiklerini dile getiren Gamsız, "Bu üç ayağın birlikte olmasıyla başarı gelecektir. Öğrencilerimizin her zaman en iyi eğitimi almasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

YOZGAT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEBAHATTİN GAMSIZ OKULLARI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 17:38:03
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 17:57:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?