30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

Özeleştiri zamanı

CHP YOZGAT İL BAŞKANI ONUR KAYTAN:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, CHP'nin 12 Haziran genel seçimlerinde Yozgat'ta istediği oranda oy alamadığını ancak ülke genelinde 3,5 milyona yakın bir oy artışı sağladığını söyledi.

Bir basın toplantısı düzenleyerek 12 Haziran genel seçimlerini değerlendiren CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, 12 Haziran'da demokrasinin gereği olan görevlerini yerine getirdiklerini belirterek, " Yozgat'ta isteğimiz oranda bir oy alamdık. Ancak Türkiye genelinde CHP oylarında ciddi oranda bir artış söz konusudur. Seçimler gösterdi ki insanlarımız yatırıma işsizliğe veya çiftçiye, memura, emekliye herhangi bir bakış açısından ziyade sadece istikrar sürsün Yozgat küçülsün düşüncesi ile oylarını kullanmışlardır. Sandıktan çıkan oya saygı duyuyoruz. Ancak şunun bilinmesini istiyoruz. Yozgat il başkanı olarak, ilçe başkanları ve örgütümüzle görevimizin başındayız ve yarın seçim olacakmış gibi tekrardan çalışmalarımıza başlıyoruz bundan sonra daha güçlü bir muhalefetle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bundan sonraki seçim süreçlerinde de her zaman olduğu gibi iktidar olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyen Kaytan, " projelerimizi anlatacağız, daha

çok vatandaşımıza ulaşacağız. Onların görüşleri düşüncelerini, beklentilerini öğrenmeye çalışacağız. Ben Yozgat'ımıza, Yozgatlı seçmenlerimize bize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Adalet ve Kalkınma Partisine başarılar diliyorum. Yozgat'tan milletvekili çıkan adaylarımıza milletvekillerimze başarılar diliyorum. Bu süreçte 4 yıllık zaman dilimi içerisinde Yozgat'tı bir kenara atıp da kendi hislerini, kendi ceplerini düşünmezler diyorum. Yani Yozgat'a yatırım gelir diye düşünüyorum. Yozgat menfaati olduğu zaman biz her zaman göreve hazırız. Muhalefet iktidar hiç önemli değil bizim için hizmet önemlidir. Buradan şeçilen milletvekilleri inşallah görevlerini yaparlar Yozgat istihdam ve iş sahaları açılır, yapmazlarsa bunun yeri de sandıktır bunun gereği demokrasidir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 16:12:00
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 19:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?