30
Nisan
2024
Salı
YOZGAT

PMYO'da devir teslim

YOZGAT PMYO'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı.

Yozgat PMYO Müdürlüğü görevinden Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne (POMEM) atanan Yunus Çetin, görevini Yozgat'a yeni atanan Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fazlı Öcal'a devretti.

Yozgat PMYO Konferans salonunda düzenlenen devir teslim törenine Yozgat Valisi Necati Şentürk, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yelden, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yavuz Karaaslan, İdare Mahkemesi Başkanı Recep Kılıç, Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, bazı daire müdürleri ve öğrencileri katıldı.

29 Ocak 2010 Tarihinden bu yana Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten ve Aydın POMEM Müdürlüğü görevine atanan Yunus Çetin'i Takdirname ile ödüllendiren Yozgat Valisi Necati Şentürk törende yaptığı konuşmada "Makamlar ve mevkiler kimseye baki değildir. Baki olan devlet'tir. Önemli olan işgal ettiğimiz bu makamlarda görevimizi layıkıyla yerine getirerek alnımız ak, başımız dik bir şekilde hizmet etmektir. Yunus Çetin Yozgat'ta çalıştığı süre içerisinde görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine yeni atanan Fazlı Öcal'da daha önce birlikte çalıştığımız ve tanıdığımız bir arkadaşımızdır. Kendisinin devraldığı bayrağı daha yükseklere taşımak için elinden geleni yapacağından eminim. Her iki arkadaşımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Yozgat PMYO Müdürü Yunus Çetin de Yozgat'ta 14 ay gibi bir süredir görev yaptığını, Yozgat'ı çok sevdiğini belirterek, Yozgat'tan ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi

Yozgat PMYO Müdürlüğü'ne atanan Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fazlı Öcal da, Yozgat'ta geçen yıla kadar emniyet teşkilatının farklı birimlerinde görev yaptığını ifade ederek, "Kısa bir ayrılıktan sonra tekrar Yozgat'ta yeni bir göreve başlıyorum. Okul müdürümüz Yunus Çetin'e Yozgat'taki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yozgat'ta Aydın'a atanan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Çetin, görevini Polis Başmüfettişi Fazlı Öcal'a devretti.

YOZGAT PMYO'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
YOZGAT PMYO'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
YOZGAT PMYO'DA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2011 Cuma 18:27:01
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 18:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?