6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

PMYO'dan şehit ailelerine yemek

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), polis teşkilatının kuruluşunun 164. yıl dönümü münasebetiyle şehit ailelerine öğle yemeği verdi.

Polis Okulu'nda verilen yemeğe Yozgat Valisi Amir Çiçek, İl Jandarma Komutanı Albay Engin Ünalan, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Polis Okulu Müdürü Hüseyin Pekdemir, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altunok, şehit aileleri ve polis öğrenciler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Yozgat PMYO Müdürü Pekdemir, Emniyet Teşkilatının 164. yıl dönümü kutlama etkinliklerinin sürdüğünü belirterek, "Bu etkinlikler çerçevesinde her zaman birlikte olduğumuz şehit yakınlarımızla bir araya geldik. Bu yemek vesilesiyle öğrenicilerimizin şehit aileleriyle birlikte olmalarını, şehit yakınlarımızın duygularını paylaşsınlar istedik. Şehitlerimiz bu memleket için seve seve canlarını verdiler, şehitlerimizin hiçbir zaman ölmediklerini ve aramızda yaşadıklarını biliyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, şehit aileleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Sizlerle bizler beraber olduğumuz müddetçe şehitlerimizin ruhları sızlamıyordur. Şehitlerimiz şuanda içimizdeler, şehitlerimiz, bu vatan, bayrak ve milletimiz uğuruna canlarını verdiler. Ruhları şad olsun. Şehit yakınları da bizlerin yakınlarıdır" dedi.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altunok, şehit ailelerini bir araya getirdikleri için tüm yetkililere teşekkür ederek, polis teşkilatının 164. yıl dönümünün hayırlı olmasını ve nice yıllarla devam etmesi temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 18:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?