5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Polis memurlarına veda töreni

SORGUN İLÇESİNDE TAYİNİ ÇIKAN POLİS MEMURLARI İÇİN VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Yozgat'ın Sorgun İlçesin de Sorgun Emniyet Müdürlüğünden tayini çıkan polis memurlarına veda töreni düzenlenip, başarılı çalışmalarından dolayı plaket ve takdirname verildi.

Törene geçirdiği bel fıtığı ameliyatından dolayı raporlu olan İlçe Emniyet Müdürü Ali Çamayaz hasta yatağından kalkarak beraber görev yaptığı mesai arkadaşlarını uğurlamak için törene katıldı. Ali Çamayaz, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Erkan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kablan ve emniyet mensupları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Sorgun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Başkomiser Serkan Demir," Bugün burada İlçe Emniyet Müdürlüğümüze 4 yıl hizmet verdikten sonra başka illere tayini çıkan 12 arkadaşımıza, görev süresince yaptıkları başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tayini çıkan arkadaşlarımızın, gittikleri yerde de aynı şekilde başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.

Hastalığından dolayı raporlu olan ve mesaiyi arkadaşlarını uğurlamaya gelen Sorgun İlçe Emniyet Müdürü Ali Çamayaz'da, " Ben amirleri olarak tayini çıkan bütün arkadaşlarımızdan çok memnun kaldım. Biliyorum ki gittikleri yerlerde de amirleri memnun olacak. Sorgunda gösterdikleri başarıları gidecekleri yerlerde de göstereceklerdir. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra tayini çıkan polis memurlar plaket ve takdirname ile ödüllendirilirdi.

SORGUN İLÇESİNDE TAYİNİ ÇIKAN POLİS MEMURLARI İÇİN VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 14:32:02
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 15:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?