6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Polis şehitleri unutmadı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Yüksekokulu müdür ve personeli, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehitliği ziyaret etti.

Polis Haftası nedeniyle Yozgat Şehitliği'nde düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Pekdemir, Emniyet Müdürlüğü'nden ve PMYO'da görevli personel, polis öğrenciler ve şehit yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, şehitlik defterini imzaladı. Nalcı, bu vatan ve millet uğruna seve seve canlarını feda eden şehitlere minnet ve şükran borçlu olduklarını belirterek, "Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onların geride bıraktıkları yakınları bizim yakınlarımızdır. Ben, eşimi çocuklarımı ihmal ettiğim olmuştur, ama asla şehit yakınlarını ihmal etmem. Burada bulunan öğrencilerimizde yakın bir zamanda polis teşkilatının değişik kademelerinde yerini alacaklardır. Onlarında şehit yakınlarına sahip çıkmalarını, şehit yakınlarının duygularını paylaşmalarını istiyorum" dedi. Konuşmaların ardından Kuran'ı Kerim okundu, şehit mezarları tek tek ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

Emniyet Müdürü Nalcı, törenin ardından Yozgat Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. Nalcı, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Zübeyir Altunok ile görüşüp sorunlarını dinledi. Altunok, ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürü Nalcı ve tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 13:03:59
Güncelleme :9 Nisan 2009 Perşembe 13:48:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?