5
Mayıs
2024
Pazar
YOZGAT

Polisten hobi kursları

YOZGAT TOPLUM DESTEKLİ POLİS BİRO AMİRLİĞİ HOBİ KURSLARI AÇIYOR

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Türk Hava Kurumu (THK) Yozgat Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa "Toplumda Diyalog ve Hoşgörünün Özendirilmesi İçin Elverişli Ortamların Oluşturulması Projesi"nin Hobi Kursları düzenledi.

İlk olarak Model Uçak Kursu düzenlenirken, THK Şubesinde düzenlenen kursa başlama törenine Emniyet Müdür Yardımcısı Fazlı Öcal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuzan Güneşer, THK Yozgat Şube Başkanı Osman Yılmazer ve kurs öğrencileri katıldı. Kurusun açılışna konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Fazlı Öcal, il merkezimizde, 16-25 yaş aralığında gençlere yönelik olarak "Model Uçak Hobi Kursu" düzenlediklerini belirterek, "Bu çerçevede, Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde, Türk Hava Kurumu Yozgat Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği kurularak ilimizdeki liselerden ve meslek yüksek okulundan belirlenen 16-25 yaş aralığındaki gönüllü gençlerin katılımı ile oluşturulacak gruplara, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli eşliğinde, Türk Hava Kurumunca yetkilendirilmiş sertifikalı eğitmenler tarafından 22-26 Mart 2010 tarihleri arasında THK Yozgat Şubesi Eğitim Salonunda Model Uçak Kursu başladı" dedi.

Türk Hava Kurumu Yozgat Şube Başkanı Osman Yılmazer, Türk Hava Kurumunun sosyal etkinlikleri çerçevesinde bu kursun düzenlendiğini belirterek, "Amacımız öğrencileri bir araya getirip kaynaştırmak ve havcılık aktiviteleri konusunda bilgilendirmektir. Şuanda burada bulunan öğrencilerimiz model uçak yapıp, kurs sonunda ise yaptıkları uçakları uçuracağız ve kendilerine sertifika vereceğiz" dedi.

YOZGAT TOPLUM DESTEKLİ POLİS BİRO AMİRLİĞİ HOBİ KURSLARI AÇIYOR
YOZGAT TOPLUM DESTEKLİ POLİS BİRO AMİRLİĞİ HOBİ KURSLARI AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 18:20:00
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 18:30:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?