6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Projelerini anlatıp, destek istedi

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğanket Beldesi Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan adayı Saim Koçak, projelerini açık hava mitinginde anlatarak, seçmenden destek istedi.

Doğankent meydanında düzenlenen mitinge, Demokrat Parti Yozgat İl Başkanı Gıyasi Başgül, DP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Hüsamettin Üzümveren ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingin açılış konuşmasını yapan DP Yozgat İl Başkanı Gıyasi Başgül, yerel seçimlerde partilerden çok adayın önemli olduğunu söyledi.
Ardından söz alan Saim Koçak, hazırladıkları projelerle Doğanken'i büyüyen ve modern bir belde yapacaklarını dile getirdi.

Doğankent Belediyesi'nin Yozgat'ın en borçlu belde belediyelerinden biri olduğunu iddia eden Koçak, "Doğankent Belediyesi'nin 600 bin TL borcu var. Yollarımız çamur, sularımız akmıyor. Biz göreve geldiğimizde ilk önce beldemizi çamurdan kurtarıp modern bir belde yapacağız" dedi.

Koçak konuşmasında şu ifadelere de yer verdi:

"Biz göreve geldiğimizde Ziraat Bankası şubesini tekrar kasabamızda açtıracağız. TEDAŞ ile görüşüp tekrar veznenin kurulmasını isteyeceğim. 35 yıllık geçmişe sahip beldemizde, bir itfaiye aracı ve ambulans yok. Pazarımızı tekrar canlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Yurt dışında yaşayan hemşerilerimizle görüştüm. 60'ın üzerinde hemşerimiz bir araya gelerek kasabamıza bir un fabrikası, makarna fabrikası ve bisküvi fabrikası kurmaya hazırlanıyor" diye konuştu.

Seçimden sonra her yıl vatandaşa yaptığı çalışmalarla ilgili hesap vereceğini de kaydeden Koçak, "Kapımız herkese açık olacak. Tüm Doğankent halkına eşit hizmet vereceğiz. Vatandaş belediyenin değil, belediye vatandaşının hizmetinde olacak" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?