6
Mayıs
2024
Pazertesi
YOZGAT

Protokol atışta!

Yozgat'ta bu yıl 10'uncusu düzenlenen Sürmeli Festivali etkinlikleri kapsamında avcılar arası atıcılık yarışması düzenlendi, Yarışma kapsamında protokolde av tüfeği ile atış yaptı.

Yozgat Kent Park'ta düzenlenen atıcılık yarışmasını Yozgat Valisi Amir Çiçek, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yarışma öncesi Vali Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer ve Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı atış yaparken, AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ yapılan ısrarlara rağmen atış yapmadı. Vali ve Belediye Başkanı'nın atış yapmaları sırasında tüfeğin omurlarına zarar vermemesi için başka bir avcı tarafında eliyle omuzlarına destek verilmesi dikkat çekti.

24 avcının katıldığı yarışmada 10'da 10 vuran Mehmet Erdem birinci olurken, 10'da 9'la Köksal Yeşilay ikinci, 10'da 8'le Kadir Ergün de üçüncü oldu. Yarışmada birinci gelen avcıya av tüfeği, ikinciye kışlık avcı kıyafeti, üçüncüye ise avcı yeleği hediye edildi.

Yarışma sonrası alandaki çimlere çıkan Yozgat Valisi Amir Çiçek, paçalarını çoraplarının içine koyarak keneye karşı tedbir alırken, yanındakileri de uyardı.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?